sábado, 3 de diciembre de 2011

XIX TORNEIG INTERNACIONAL D’ESCACS DE PROMOCIÓ del CLUB D’ESCACS BADALONA
Ha finalitzat la XIX edició d’aquest tradicional torneig. Des del dimarts 27 de setembre, fins al 29 de novembre, totes les tardes s’han donat cita un bon número de jugadors badalonins juntament amb Mestres internacionals i catalans, per disputar nou rondes d’escacs.

L’edició d’enguany ha estat molt disputada, partides molt interessants que han arribat a esgotar el límit de temps, molt combinatives i amb força varietat.

Si una cosa predomina en aquest torneig és el grau de cordialitat i bon ambient entre tots els jugadors.

Ronda a ronda ha anat creixent l’interès en els primers llocs de la classificació, la clau va estar en la partida entre el Mestre Internacional Orelvis Pérez i el Mestre Internacional Miguel Muñoz, la victòria d’aquest darrer li va donar el primer lloc en el campionat.

Entre els jugadors de clubs badalonins cal destacar la bona classificació dels dos jugadors locals Jordi Vives i José Sumelzo que van obtenir diferents premis, així com la del jugador del Círcol Badaloní Nacho Abascal, millor jugador del seu tram d’elo. Gràcies també als jugadors del Club d’Escacs Sant Josep, es pot anar fent cada any millor aquest torneig.

Agrair el suport de l’Ajuntament de Badalona, la col.laboració de La Caixa, així com els assistents a l’entrega de premis, Carles Sagués, regidor de Badalona, Antoni Pérez i Albert Borrás de l’ A. VV. Sistrells.

Organització


No hay comentarios:

Publicar un comentario